Generelle oplysninger

De sunde dyr / Natursnacks
CVR 28649517
Majbøllevej 160, 4990 Sakskøbing
info@desundedyr.dk
Mobil: +45 2627 4644 

 

Bestilling og betaling

Når du handler hos De sunde dyr beder vi dig afgive en række oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige, fordi vi selvfølgelig skal vide, hvor vi skal sende/bringe varerne hen - men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende, så vi kan finde en løsning sammen. Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og sælges aldrig til tredjemand.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail 
info@desundedyr.dk eller telefon (+45) 2627 4644

 

I webshoppen hos De sunde dyr kan der betales med følgende betalingsmidler:

Visa, Visa/Dankort, Visa Elektron, MasterCard og Mobile Pay

Alle kreditkortbetalinger kører via en sikker forbindelse hos On-Pay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Levering

Ordrer hos De sunde dyr leveres med pakketransport BRING til din nærmeste pakkeshop. Der kan dog opstå situationer, hvor BRING leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. Du vil modtage mail/SMS fra BRING, når din forsendelse er klar til afhentning i pakkeshoppen.

Er din bestilling til udlandet, afhænger pris og levering af pakkens størrelse og vægt.

FROSTVARER sendes ikke med post (skal afhentes i butikken eller bestilles til levering (se "udbringning")).
Din ordre behandles og afsendes i løbet af 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget din betaling.

Leveringstid for ordrer afsendt med Bring er normalt 1-2 hverdage.

 

Udbringning

Vi bringer varer ud til følgende områder:

Lolland Kommune

Guldborgsund Kommune

Vordingborg kommune (incl. Bogø og Møn)

Næstved Kommune 

Minimumskøb for gratis udbringning er 500 kr. - ved køb for under 500 kr. koster udbringning 50 kr.

 

Porto og fragt til Danmark

Ved køb under 300,00 kr. koster fragten 49,00 kr.

Vi sender FRAGTFRIT ved køb over 300 kr. 

Fragt til udlandet (incl. Færøerne og Grønland)

Fragtprisen afhænger af pakkens vægt og størrelse. Store tunge pakker tillægges den aktuelle fragtpris iflg. Post Nord eller Danske Fragtmænd.

Fragtprisen vil blive manuelt justeret afhængig af pakkens vægt.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@desundedyr.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig (helts skriftlig) meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af købt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Når du returnerer de købte varer, bedes det ske i samme stand og antal.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder vore leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste for for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Det gør vores arbejde nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgesedlen angiver ordre/fakturanummer, eller du vedlægger en kopi af ordren/fakturaen i pakken.

Husk endelig at få en postkvittering som dokumentation for, at du har sendt varen retur til os. Det sker desværre, at pakker forsvinder under transporten.
Du er på ingen måde forpligtet til at angive en grund til returneringen, men vi vil værdsætte det, hvis du alligevel gør det.
Uden tilbagemeldinger fra vore kunder, er det svært for os at vide, hvor vi skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.
OBS! Frostvarer varer tages ikke retur.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

De sunde dyr,

Majbøllevej 160

4990 Sakskøbing

Varen skal returneres indenfor fortrydelsesretten.
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig (helst skriftlig) meddelelse og aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fortrydelsesret på ydelser (negleklip)

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, vi indgår aftalen. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesret udløber, når ydelsen er fuldt leveret.

Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra vi indgår aftalen til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til info@desundedyr.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen returneres til:
De sunde dyr / Natursnacks
Majbøllevej 160
4990 Sakskøbing
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret for ydelser (negleklip)

Købelovens regler gælder for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret. Men er du ikke tilfreds med ydelsen, kan du naturligvis kontakte os på mail: info@desundedyr.dk eller tlf. 2627 4644. Reklamationen skal komme straks

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos De sunde dyr / Natursnacks og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på desundedyr.dk er De sunde dyr / Natursnacks.

Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos De sunde dyr har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder os om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personaldata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@desundedyr.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@desundedyr.dk eller mobil +45 2627 4644.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus,

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 100.000 kr.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommisionens online klageportal her: 

https://ec.europa.eu/odr

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Fortrydelsesformular

Virksomhedens informationer:

Navn: De sunde dyr / Natursnacks

CVR.NR.: 28649517

Telefon: 2627 4644

E-mail: info@desundedyr.dk

Virksomhedsadresse: Majbøllevej 160, Hjelm

Postnummer: 4990

By: Sakskøbing

Kundens informationer:

Navn:

Adresse:

Telefon:

E-mail:

By:

Postnummer:

Følgende varer hvor fortrydelsesretten skal gøres gældende:

 

 

 

 

Dato for modtagelse af ovenstående varer:

Kundens underskrift:

Dags dato:

Jeg meddelser herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelsen med ovenstående varer.

Samtidigt vedstår jeg at alle informationer jeg har påført fortrydelsesformularen er rigtige.


Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1/10-2021